Moderne kunst voor kantoor

Abstracte schilderkunst

Door mijn persoonlijke benadering, snelle handelen en mijn uitgebreide collectie, wil ik graag van toegevoegde waarde zijn voor mijn klanten. Lees verder om te ontdekken wat ik voor u of uw bedrijf kan betekenen.

Op zoek naar moderne kunst voor kantoor

Werk is werk maar de omgeving hoeft zeker niet minder gezellig te zijn dan thuis. Ik ben van mening dat een omgeving bijdraagt aan de prestaties van een mens. Inrichting en de styling van een kantoor is dus zeker een niet te verwaarlozen iets. Ook voor de bezoekende partij is het fijner ontvangen te worden in een sfeervolle ruimte dan in een koude, kille omgeving. Een schilderij vertelt iets over de eigenaar en als de eigenaar het juiste werk gekozen heeft, vertelt ook hij op zijn beurt weer over het schilderij. Het is dus tegelijkertijd ook een ijsbreker. Een conversatiestuk kun je het ook wel noemen. De diversiteit in mijn collectie maakt het makkelijker om een schilderij te vinden dat past in de al bestaande inrichting.

Om tot een goede keus te komen voor het perfecte schilderij in een ruimte, is het ook van belang om ervoor te zorgen dat het werk integreert in de omgeving, of hier juist een tegenstelling van is. Denk bijvoorbeeld aan een zwart schilderij in een verder witte ruimte. Mijn moderne schilderijen passen behalve in een modern interieur natuurlijk ook prachtig in een landelijk interieur. Verder is het ook van belang om de juiste maat te kiezen. het komt hierbij niet op een paar centimeter aan maar neem zeker niet een te groot schilderij want dan zal het vrij druk of rommelig ogen. Neem je daarentegen een te klein werk, zal het niet opvallen en dus geen effect hebben. De juiste maat is dus zeker iets om goed over na te denken.

Mijn collectie moderne schilderijen

Variërend in stijl van het abstract expressionisme tot colourfield maar ook vind je invloeden van Mondriaan terug. Zijn geometrische vormen en typerende gebruik van primaire kleuren zijn zeker ook een grote inspiratie voor mij geweest. Door te experimenteren met deze stijlen en het combineren hiervan, heb ik inmiddels ook mijn eigen stijl ontwikkeld. Deze hybride schilderijen, zoals ik deze combinaties van stijlen noem, zijn soms gewaagd maar veelal verrassend.

Ik hoop dat ik door de grote verscheidenheid in mijn werk iets voor u kan betekenen op het gebied van “ruimte-verfraaiing“. Mocht u er niet uitkomen met de foto’s welke online staan, dan is het mogelijk om meer foto’s van de werken aan te vragen via het contact formulier op mijn website of door mij een berichtje te doen via whatsapp (zie onderaan de pagina). Mogelijkheid tot bezoek op locatie met de gewenste werken in overleg is mogelijk.

Mijn service en wat kan ik voor u en uw bedrijf betekenen.

Denkt u erover een schilderij van mij aan te schaffen maar heeft u misschien nog twijfels of dit echt wel past bij uw inrichting? Geen probleem. In overleg neem ik graag het uitgekozen werk en eventueel alternatieven naar u mee om zodoende het beste werk te kiezen voor de ruimten. Heeft u eenmaal uw keuze gemaakt, neem ik de overige werken weer mee. Ook als u uw keuze online wel heeft gemaakt, is het mogelijk om in overleg de werken bij u te bezorgen. Hiervoor zal slechts een kleine vergoeding worden gevraagd. Heeft u een werk op het oog, maar zijn de kleuren niet de juiste om in uw inrichting te passen? Dan is het mogelijk om een werk in opdracht te late vervaardigen in de door u gewenste kleuren. Het proces zal in overleg met u eventueel worden bijgestuurd en aangepast.

De voordelen van Babo Art - Moderne kunst op een rijtje

  • Betaalbare kunst direct van de maker
  • Kunst in opdracht
  • Ruime keuze uit meer dan 100 unieke werken
  • Laagdrempelig en toegankelijk
  • Mogelijkheid tot bezoek bij u thuis of op bedrijf
  • Gelegen in Huissen nabij de A15 in de stadsregio Arnhem Nijmegen