HEDENDAAGS ABSTRACT KUNSTENAAR TE HUISSEN

Abstracte kunst

Mijn naam is Bas Bongers, ook wel Babo. Als autodidact hedendaags abstract kunstenaar te Huissen experimenteer ik met abstracte stijlen en kom door het met elkaar combineren van deze tot verrassende resultaten. Mijn werk is veelzijdig en nog altijd ontdek ik nieuwe dingen die ik in mijn kunst wil integreren. Zo combineer ik de Chinese kalligrafie met drip art en maak ik abstracte versies van bekende vlaggen. Mijn voorliefde voor de abstracte kunsten zorgt ervoor dat in constant op zoek ben naar vernieuwing en hierdoor verbeter ik mijzelf continu. Ben je dus op zoek naar een uniek en verrassend abstract schilderij, neem dan een kijkje in mijn online galerij www.babo-art.nl

Op zoek naar een modern schilderij?

Je bent op zoek naar een uniek en verrassend abstract schilderij en hiervoor ben je op zoek naar een hedendaags abstract kunstschilder in Huissen of omgeving die dit maakt en verkoopt? Je hebt zojuist Babo Art gevonden en daarmee gaat er een deur naar een abstracte wereld voor je open. Een schilderij is zoveel meer dan enkel een verfraaiing van een muur en of ruimte.

Een schilderij geeft een bepaalde sfeer en kan een ruimte tot een geheel maken. De juiste kleuren en formaat zijn hierbij van belang. Mijn assortiment is divers en daardoor zit er voor elke liefhebber van moderne kunst en voor elke te vullen wand/ ruimte wel iets tussen.

Een schilderij kan een echte blikvanger zijn

Ik heb het al gezegd, maar ik benadruk nogmaals dat een abstract schilderij zoveel meer is dan enkel een verfraaiing van een ruimte of wand. Bij binnenkomst is een het vaak het eerste waar het oog op valt. Hiermee is dan ook direct een eerste indruk gewekt en deze is van groot belang.

Een schilderij vertelt iets over de bezitter en ook omgekeerd gaat dit op: de bezitter zal hopelijk ook over het werk vertellen. Het is dus ook een gespreksonderwerp. Daarom is het ook onmisbaar in elk interieur waar een sfeer gecreëerd dient te worden.

Groot aanbod en maatwerk

Door het grote aanbod kunst is het zaak om je als kunstenaar te onderscheiden. Dit doe je zeker door je eigen werk en stijl maar ook door je service, je toegankelijkheid en de gunfactor. Door mijn grote en diverse aanbod en daarbij mijn laagdrempeligheid hoop ik mij voldoende te kunnen onderscheiden en zodoende je leven te mogen verrijken met een prachtig abstract werk op doek.

Ben je dus op zoek naar een modern abstract schilderij? Ik heb ze. Naast mijn werk welke je online vindt, maak ik ook werk in opdracht. Voor meer informatie over werk in opdracht neem gerust contact met mij op.

De voordelen van Babo Art - Moderne kunst op een rijtje