ACTION PAINTING DOOR BABO ART

Jackson Pollock drip art schilder

Door mijn persoonlijke benadering, snelle handelen en mijn uitgebreide collectie, hoop ik van toegevoegde waarde voor mijn klanten te kunnen zijn.

Abstract expressionisme

Je bent op zoek naar een schilderij in de stijl van Jackson Pollock? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. De zeer herkenbare stijl waar Pollock beroemd mee is geworden, drip art, of action painting, is een stijl waarvan velen zeggen “dat kan ik ook”. Misschien wel ja, maar dan moet je het wel eerst doen. Ik doe het nu een aantal jaren en mag wel zeggen dat ik de techniek goed onder de knie heb. Oordeel zelf over mijn collectie drip art schilderijen

Ik werk hoofdzakelijk met lakverf maar heel soms ook met acrylverf – dan wel in combinatie met de lakverf. De verf breng ik aan met verfstok (stokje waar je de verf mee roert in het blik). Dit vind ik persoonlijk het fijnste “gooien” met verf. Je hebt het meeste controle en je kunt zelfs met een simpel stokje op verschillende manieren de verf gooien. Verder gebruik ik ook wel kwasten, lepels en paletmes. Mocht er iets anders binnen handbereik liggen, dan probeer ik dat ook.

Een drip art schilderij kan een echte blikvanger zijn

Wat kan ik voor je betekenen? Ten eerste is daar mijn collectie welke ik aanbied op mijn website. Mocht daar niets voor je tussenzitten, dan is er in overleg ook nog mogelijk om een werk op maat te laten maken. Je geeft aan welke kleuren je graag in het werk verwerkt wilt zien. Welke kleuren krijgen de hoofdrol en welke een kleinere rol, Ik zal dan voor je aan de slag gaan en samen sturen we dit proces waar nodig is bij.

Al mijn werk is uniek en zelfs als ik het zou willen, en soms wil ik dat, is het vrijwel niet mogelijk om het na te maken. Zoals je zult snappen is de verf niet voor een tweede keer precies op dezelfde plek te krijgen. Dat maakt het nou ook zo leuk. Er komt echt altijd iets verrassend uit. Zelfs als dat in eerste instantie niet altijd zo bedoeld was. Of moet ik dat niet zeggen? Het gaat er tenslotte om, of je het mooi vindt.

Groot assortiment en maatwerk

Door het grote aanbod kunst is het zaak om je als kunstenaar te onderscheiden. Dit doe je zeker door je eigen werk en stijl maar ook door je service, je toegankelijkheid en de gunfactor. Door mijn grote en diverse aanbod en daarbij mijn laagdrempeligheid hoop ik mij voldoende te kunnen onderscheiden en zodoende je leven te mogen verrijken met een prachtig abstract werk.

Neem dus gerust contact met me op en zie wat ik voor je kan betekenen. Ik doe niets liever dan anderen ook enthousiast maken over mijn werk en de prachtige stijl die abstract expressionisme heet.

De voordelen van Babo Art - Moderne kunst op een rijtje

  • Betaalbare kunst direct van de maker
  • Werk in opdracht
  • Ruime keuze uit meer dan 100 unieke werken
  • Laagdrempelig en toegankelijk
  • Mogelijkheid tot bezoek bij u thuis of op bedrijf
  • Gelegen in stadsregio Arnhem Nijmegen